Windsurfstories

Andrea Vanhoorne Bel-26 

Blog

Nieuwe PR, yes!

Posted by andrea-bel26 on June 20, 2011 at 3:55 PM

Tussen de examenstress door zaterdag eventjes gaan uitluchten op den Oesterdam. Er stond een stevig windje, ideaal voor Overdrive 5.5 en slalom 80l. Samen met Boris geslalomd en gespeed. Super leuk om met Boris te trainen, we leggen het vuur aan elkaars schenen. Hij gaat  sneller maar ik haal het dan weer in de gijpen. Echt super! Met laagwater zijn we naar de zandbank gegaan om daar wat te speeden. Ik dacht aan wat Yves Bel8 vertelde over zeil toetrekken en jawadde, nieuwe PR! 56.808km/h. Ik natuurlijk super blij, (een maand geleden kwam ik nog ni boven de 49.5.) Mijn volgend doel is +60km/h, waar Boris vandaag al is overgegaan! Na 3 uur karren mocht ik weer achter men boeken kruipen… Maar het was echt een topsessietje!

 

Mazzlll,

Andrea

 


Categories: None