Windsurfstories

Andrea Vanhoorne Bel-26 

Blog

Top 3 op IFCA Slalom Worlds 2012 Torbole

Posted by andrea-bel26 on July 16, 2012 at 9:05 AM

De IFCA Slalom Worlds 2012 in Torbole zitten er weer op en ik ben 3de geworden in de girlsfleet. Door een verkeerde zeilkeuze heb ik mijn 2de plaats verloren en ook mijn kans op die 1ste plaats verspeeld. Het was een moeilijke wedstrijd met steeds wisselende windomstandigheden. We hebben jammer genoeg niet veel kunnen varen. Het deelnemersveld was zo groot en er was telkens maar een beperkt aantal uren wind per dag. De organisatie heeft zijn best gedaan om iedereen zo veel mogelijk te laten varen, waardoor het soms allemaal heel snel ging. Chapeau daarvoor. Ik heb veel geleerd aan wedstrijdervaring en het was héél leuk om tegen een groep girls te varen. Zo heb ik eindelijk een idee waar ik sta t.o.v. de andere meisjes: in de top 3!

Categories: None