Windsurfstories

Andrea Vanhoorne Bel-26 

Blog

Kick-off Belgian Slalom Team

Posted by andrea-bel26 on March 26, 2012 at 3:10 PM

 

13. Zondag 25 maart Slalom Team Oostende


 

Vandaag was het de eerste bijeenkomst van het slalomteam, ik reed met Kimberly B16 mee. Dit jaar dus al minstens 2 ladies aan de startlijn van het BK slalom, Girls go (slalom)windsurfing!

Eerst kregen we een korte inleiding van wat er dit jaar allemaal te gebeuren staat, daarna eten we samen een hapje en dan stond er net genoeg wind. Dus werd er opgetuigd. Ik neem de Formula en 10m², zeer lang geleden dat ik nog op men formula heb gestaan… ’t ging niet echt goed, ik krijg hem nog steeds niet aan het lopen. De anderen zaten er op met zeilen tussen 7.8 en 10.5 Ik mocht Johan zijn nieuw zeil testen NP evo 7.8 en JP slalom 130l. Vaart  echt wel lekker! Bedankt Johan ;) In de vlaagjes ga ik wel hard. Complimentjes over mijn houding. Ja, ik heb zé eindelijk gevonden! Nu nog de juiste formula houding en pomptechniek vinden... Volgende week ga ik naar Hyères om daar de boards van Patik Diethelm te testen met Patrik en Karin Jaggi. Ik zal dus nog een hoop gaan bijleren, can’t wait :D

 

 

Categories: None